Tekniske tjenester har flyttet fra Eide til Fræna

Fra 07.10.2019 har de ansatte på teknisk avdeling på Eide flyttet til kommunehuset i Fræna. De sitter nå samlokalisert med Fræna sine ansatte innen samme fagområder og vil ha samme åpningstider, fra kl. 12:00 - 16:00.

De har kontor i 2. etasje i samme bygg som NAV Eide/Fræna, med inngang på baksiden.

Kontakt:
Byggesak, geodata og oppmåling har åpent for besøk fra kl 12.00 til kl 16.00 mandag til fredag. Andre tekniske tjenester har åpent mellom kl 08.00 og kl 16.00 mandag til fredag.

Under "Finn ansatt" øverst på hjemmesiden kan du søke opp direktenummer og e-post  til den du ønsker å snakke med. Du kan også ringe sentralbordet på tlf: 71 26 81 00 eller ta kontakt på e-post: postmottak@frana.kommune.no

Post:
Har du dokumenter du ønsker å levere til tekniske tjenester på Eide kan disse fremdeles leveres på rådhuset på Eide eller til postmottak@eide.kommune.no.